Skip to main content
"Je kunt een mens niets leren. Je kunt hem alleen maar helpen het in zichzelf te vinden." - Galileo Galilei

Business manager / HR manager

Het resultaat: een geölied team, waar ieders kracht tot zijn recht komt en waar de som groter is dan de aparte onderdelen.

Easy Dolphin kan sociale en persoonlijke frictie in een team of een organisatie oplossen. Wij halen de oorzaak van de frictie boven tafel en maken inzichtelijk aan welke sociale of zakelijk noodzakelijke competenties het schort, om die vervolgens actief te ontwikkelen. Een externe coach is daarbij van onschatbare waarde.

Wij waarborgen de professionele afstand tussen de manager en het niet optimaal functionerend teamlid. De manager behoudt zijn objectiviteit, terwijl het teamlid vrijuit kan praten. Na afloop van het coachingstraject draait de voormalige stoorzender weer probleemloos in het team mee of is zelfs klaar voor een volgende carrièrestap. Het team zet zich met plezier en vereende kracht in om de gezamenlijke organisatiedoelen te halen.

Dit zegt Natasja van Dorth

Laatste nieuws

Online coaching

Door de vele beperkingen, veroorzaakt door de Corona pandemie, heeft het online coaching werk een grote kans gekregen.  Zowel sessies met management teams als persoonlijk leiderschap coaching, heeft inspirerende ervaringen opgeleverd.